Indsamling af personoplysninger

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du handler hos A Lemon Story. Derfor vægter vi datasikkerhed højt. I forbindelse med driften af vores virksomhed indsamler vi personoplysninger om din adfærd på vores hjemmeside gennem cookies. Det gør vi for at kunne give dig den bedste service, når du navigerer rundt på webshoppen samt modtager nyhedsbreve (såfremt du er tilmeldt nyhedsbreve). Du kan læse mere om cookies her. 

Vi behandler også data, som du giver os, i forbindelse med et køb på webshoppen. For eksempel når du udfylder en formular, tilmelder dig nyhedsbrevet eller registrerer dig online; herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, produkt interesse samt øvrige oplysninger, du giver os. 

Vi bruger dine oplysninger, for at kunne gøre relevante services og produkter tilgængelige for dig - for eksempel ved at vise dig indhold, der er baseret på dine tidligere aktiviteter og præferencer og til at begrænse antallet af gange du ser det samme indhold. Det betyder, at vi bruger din data til at forbedre din oplevelse på webshoppen og oplevelsen med vores services og produkter.

Derudover bruger vi din data til at kunne opfylde aftalen med dig med henblik på at levere ydelserne, fakturere, føre statistisk og kvalitetstjekke, opretholde kunderegister og lagerføring samt yde generelt service, markedsføring og salg overfor kunder og potentielle kunder. 

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjepart, medmindre du har givet tilladelse hertil. Oplysninger til forsendelse af produkter samt betaling videregives sikkert til vores fragtfirma (GLS) og betalingspartner (PensoPay). 

Dine personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Der er implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af data. Du har til enhver tid ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Derudover kan du ubetinget og til enhver tid trække enhver samtykke tilbage. Det kan du ved at sende os en mail til hey@alemonstory.dk. 

Vi evaluerer og opdaterer løbende informationen på denne side. Det er en god ide at holde dig opdateret.

Vi tager forbehold for trykfejl.