Vores smykkesten og deres betydning

Vi elsker at bruge smykkesten i vores kollektioner, da de gør hvert smykke unikt med de varierende strukturer, nuancer og konturer. Smykkestenene er håndplukket og placeret af professionelle og dygtige håndværkere, så vi sikrer kvaliteten af hvert smykke og smykkesten. 

De farverstrålende smykkesten forstærker smykkernes feminine linjer og sirlige detaljer. Og så har de alle en spirituel energi, der kan tilføje en personlig betydning til dit smykke. Her kan du læse om vores forskellige smykkesten og deres betydning.

Ametyst smykkesten
Ametyst stenen har en rensende effekt på din krop og sind, da den kan hjælpe med at opnå klarhed, balance og styrke din intuition. Derfor er det også en sten, der ofte er brugt i meditationssammenhænge. Ametyst stenen ses oftest i en dyb lilla farve som på vores Amira guld ring. Vilja guld ring har isat en sart grøn ametyst sten og Lavenzia halskæden består af små facetslebne grønne ametyststen. 

Månesten 
Månestenen er forbundet til det guddommelige feminine. Den åbner op for de feminine energier og hjælper dig til at kanalisere din indre gudinde. Det er en kraftfuld smykkesten, der rækker ind i dit inderste og trækker dine drømme frem. Derudover har månestenen den stærkeste måneenergi og forbindes til fuldmånens særlige kræfter.

Ønsker du at bære månestenens feminine og guddommelige kræfter er blandt andet Vilja sølv ring med regnbue månesten, Anine guld ring og Anine sølv ring med månesten det perfekte valg. 

Tigerøje smykkesten
Tigerøjestenen er en kraftfuld smykkesten, der styrker din koncentrationsevne, klarhed og handlekraft. Bærer du tigerøje sten vil den derfor hjælpe dig fremad og give dig styrken til at opnå det, du sætter dig for. Vores smukke Vilja sølvring bærer en kraftfuld tigerøjesten. 

Malachite smykkesten
Malachite smykkesten er kendt for sin transformerende energi, da den kan hjælpe dig med at rydde op i dine negative følelser og dermed skabe ro i sindet. Smykkestenen bringer dig positiv forandring i din energi og giver plads til balance og glæde.

Vores detaljerige Mira sølvring og Vilja sølv ring prydes begge af en smuk malachite sten med unikke konturer. 

Sunstone smykke
Sunstone smykkesten har en dyb orange farve med fine konturer. Den har en vidunderlig positive energi, som bringer lys og glæde til dit univers. Den hjælper med at åbne op for dit indre lys, så din selvtillid bliver styrket. 

Ønsker du at bære sunstone smykkestenens vidunderlige energi har vi ringen til dig; nemlig vores elegante og detaljerige Elena guld ring og Elena sølv ring. 

Chrysolite sten
Chrysolite smykkesten har en sart grøn farve. Den er god at bære, hvis du er eventyrlysten og ofte tager forhastede beslutninger. Den hjælper nemlig med at skabe ro til overvejelser.

De klassiske Perla sølv hoops og Perla guld hoops har påsat fine chrysolite sten.

Lad dig inspirere af vores mange nyheder og forkæl dig selv med et nyt smykke.

Vores smykker er håndlavede i 925 Sterling sølv belagt med hvid rhodium eller guld. Naturstenene er håndplukkede for at sikre kvaliteten. Derfor er hver enkelt smykkesten unik i nuance og konturer.