Vores smykkesten og deres betydning

Vi elsker at anvende og implementere smykkesten i vores smykkekollektioner, da de gør hvert smykke unikt med de varierende strukturer, nuancer og konturer. Smykkestenene er håndplukkede og placeret af professionelle og dygtige håndværkere, så vi sikrer kvaliteten af hvert eneste smykke og smykkesten. 

De farvestrålende smykkesten forstærker smykkernes feminine linjer og sirlige detaljer. Derudover har de alle en spirituel energi, der kan tilføje en personlig betydning til dit smykke. Her kan du læse om vores forskellige smykkesten og deres betydning for lige netop det smykke, du vælger at bære som en del af dit personlige udtryk.

Ametyst smykkesten

Ametyst stenen har en rensende effekt på din krop og sind, da den kan hjælpe med at opnå klarhed, balance og styrke din intuition. Derfor er det også en sten, der ofte er brugt i meditations sammenhæng, da smykkestenen kan afhjælpe eller modvirke en tilstand af stress. Ametyst stenen ses oftest i en dyb lilla farve som på vores Amira guld ring. Vilja guld ring har isat en sart grøn ametyst sten og Lavenzia halskæden består af små facetslebne grønne ametyst sten.

1. Lavenzia sølv halskæde med grøn ametyst, 2. Vilja guld ring grøn ametyst.

Månesten smykkesten

Månestenen er forbundet til det guddommelige feminine. Den åbner op for de feminine energier og hjælper dig til at kanalisere din indre gudinde. Det er en kraftfuld smykkesten, der rækker ind i dit inderste og trækker dine drømme frem. Derudover har månestenen den stærkeste måneenergi og forbindes til fuldmånens særlige kræfter.

Ønsker du at bære månestenens feminine og guddommelige kræfter er blandt andet Vilja sølv ring med regnbue månesten, Vilja guld ring med månesten, Anine guld ring og Anine sølv ring med månesten det perfekte valg. 

1. Vilja guld ring med månesten, 2. Anine sølv ring med månesten.

Tigerøje smykkesten

Tigerøjestenen er en meget kraftfuld smykkesten, der styrker din koncentrationsevne, klarhed og handlekraft. Smykkestenene kan give dig en enorm styrke. Bærer du tigerøje sten vil den derfor hjælpe dig fremad og give dig styrken til at opnå det, du sætter dig for. Vores smukke Vilja sølvring bærer en kraftfuld tigerøjesten. 

Vilja sølv ring med rød tigerøjesten

Malakit smykkesten

Malakit smykkesten er kendt for sin transformerende energi, da den kan hjælpe dig med at rydde op i dine negative følelser og dermed skabe ro i sindet. Smykkestenen medbringer en positiv forandring i din energi og giver plads til nyfunden balance og optimeret glæde. Vores detaljerige grønne Vilja sølv ring prydes af en smuk malakit smykkesten med unikke konturer. 

Vilja sølv ring med rød grøn malachite sten

Sunstone smykkesten

Solsten har en dyb orange farve med fine konturer. Den har en vidunderlig positive energi, som bringer lys og glæde til dit univers. Den hjælper med at åbne op for dit indre lys, så din selvtillid bliver styrket. 

Ønsker du at bære solstenens vidunderlige energi har vi ringen til dig; nemlig vores elegante og detaljerige Elena guld ring og Elena sølv ring. 

 

1. Elena sølv ring med gylden solsten, 2. Elena guld ring med gylden solsten.

Chrysolite smykkesten

Chrysolite smykkesten har en sart grøn farve. Den er god at bære, hvis du er eventyrlysten og ofte tager forhastede beslutninger. Navnet betyder gylden sten, og stenen er medvirkende til at skabe ro omkring dine overvejelser eller beslutninger.

De klassiske Perla sølv hoops og Perla guld hoops har påsat sarte chrysolite sten.

1. Perla guld hoops med grøn chrysolite sten, 2. Perla sølv hoops med grøn chrysolite sten.

Serafinite smykkesten

Serafinite stenen hjælper dig med at opnå forbindelse til dit indre guddommelige univers. Dette symboliseres yderligere af stenens dybe grønne farve, der inviterer dit sind til at tage del i helende og rensende energier og egenskaber. Stenen forbindes med engle og spiritualitet, og har særlige åndelige egenskaber. Serafinite stenen kan findes i vores Amira ring i guld og vores Amira ring i sølv.

1. Amira ring guld med grøn serafinite sten, 2. Amira ring sølv med grøn serafinite sten.

Agat smykkesten

Agat smykkesten er en kvartssten, som er bygget op i mange lag. Derfor findes denne smykkesten i mange forskellige nuancer og varianter. Stenen symboliserer ofte selvtillid og intelligens og skaber forbindelse til dit hjerte. Dette holder din energi forbundet med dine grundfølelser. Stenen kan hjælpe med at styrke din generelle kommunikation og formuleringer.

Hvis du ønsker at få glæde af agat smykkestenens kvaliteter kan du finde stenen i vores Sigrid halskæde i guld, Sigrid halskæde i sølv samt på vores Aline sølv ring og Aline guld ring. 

1. Sigrid guld halskæde med røde agat sten, 2. Aline guld ring grøn agat sten. 

Kvarts smykkesten

Kvarts smykkestenen kaldes også bjergkrystal. Den fremmer din energi, og kan indgå som et kraftfuldt redskab i en omsluttende healing process. Den giver klarhed, og mulighed for, at du kan udnytte dine potentialer til fulde. Kvarts smykkesten finder du i vores Elenora halskæde. Kvarts smykkestenens nærmest overjordiske energi er ligeledes kendt for at kunne fremme energien i andre krystaller. Derfor vil det være oplagt at kombinere Elenora halskæden med f.eks. vores Violet halskæde, som er prydet af Mother of Pearls.

1. Violet guld halskæde med Mother of Pearls sten, 2. Elenora halskæde med grøn kvarts sten

Zirkon smykkesten

Zirkoner er farvestrålende og glansfulde sten, der ofte bidrager med smukke, klare farver. Det er en smykkesten, der symboliserer renhed og uskyld, og giver dig modet til at føle og tro på din intuition. Vores smukke og elegant kollektion Rainbow Glow, der er fyldt med feminine øreringe indeholder smykker med zirkoner i funklende, fortryllende og forskellige farver - både i sølv og guld.

Grace medi hoops sølv med blå zirkoner.

Peridot smykkesten

Peridot stenen er en sten, der udelukkende kommer i grønne og gule nuancer. Stenen bidrager til at åbne bevidstheden, og klargøre dit sind til at modtage inspiration og nye tanker. Ligeledes medvirker den til at få dig til at handle ud fra den nytilkomne inspiration, som stenens univers medbringer. De gyldne nuancer og den smukke grønne sten kan du finde i vores unikke Ines halskæde med sten.

Ines halskæde med grønne peridot sten.

Koral smykkesten

Koral smykkesten indeholder livskraft og modvirker generthed. Samtidig giver den dig jordforbindelse og skaber harmoni med naturen. Særligt kendetegnende for den røde koralsten, som du finder i vores Naomi halskæde i forgyldt sterling sølv, og Naomi halskæde i sterling sølv, er de energier, du vil mærke i form af stor lidenskab og en øget grundlæggende livskraft.

Naomi halskæde med røde koralsten. 

Ferskvandsperler

Ferskvandsperler kommer i mange forskellige nuancer, former og størrelser. Perlerne kommer fra muslinger, der lever i søer eller floder og skabes, når et fremmedlegeme kommer ind i muslingen, hvilket vil resulterer i dannelsen af en perle. Ved at bære smykker med perler symboliserer du skønhed, frugtbarhed og rigdom - både materialistisk, erfaringsbaseret og intellektuelt. 

Vores eksklusive og håndværksmæssigt luksuriøse Lilly halskæde i forgyldt sterling sølv og Lilly halskæde i sterling sølv, indeholder smukke ferskvandsperler.

Lilly halskæde med ferskvandsperler. 

Mother of Pearls 

Ferskvandsperler og Mother of Pearls-perler har samme oprindelse, og er begge organiske ædelsten, men de er alligevel ret forskellige. Mother of Pearls dannes nemlig på indersiden af en skal, og er et beskyttende lag i østers og bløddyr. Mother of Pearls perlerne er derfor formet efter den skal, de er dannet som et beskyttende lag indeni, og kan formes yderligere i andre former. Disse perler er stressdæmpende og beroligende, og når du bærer mother of Peals, vil du have større adgang til at finde ro, balance og sikkerhed i din hverdag.

Du finder de betagende perler i vores unikke Mother of Pearls halskæder: Violet i guld, og vores Viola halskæde i guld og Viola halskæde i sølv.

1. Violet guld halskæde med Mother of Pearls sten, 2. Viola sølv halskæde med Mother of Pearls sten.

 

Opal smykkesten

Opal smykkestene er særligt forbundet til kærlighed, erotik og romantik. Smykkesten kan give lyst og lidenskab, og vil derfor knytte dig til sider af dig selv, som du mangler forbindelse til. Ingen opalsten er ens, og de er meget unikke i deres æstetisk billedskønne udtryk, når de sammensættes i forskellige design og look. Særligt de pink opal sten, som findes i Sigrid halskæde i guld og Sigrid halskæde i sterling sølv, forbinder din indre lidenskab til dit hjerte, og kan for eksempel være en vigtig komponent i processen for at hele hjertesorger.

Sigrid guld halskæde med sarte pink opal sten.

Jade smykkesten

Jade smykkesten er et energi redskab, der kan tiltrække samt medvirke i en manifestation af, rigdom, overflod, venner og nye bekendtskaber. Jade stenene virker rensende for din sjæl og dit sind, og medbringer harmoni. De gullige jadesten, findes i den simple, men fortryllende Ines halskæde. De findes ligeledes i den mere kraftfulde, farverige og billedskønne Elenora halskæde. Denne type sten symboliserer særligt drømme, og indvirker på at gøre dem til virkelighed, og hjælper dig til at finde fred i din søvn.

1. Ines halskæde med gul jade sten, 2. Elenora halskæde med gul jade sten.

Aquamarine smykkesten

Akvamarin stenens navn skyldes stenens lighed med elementet vand, og den lyse blålige farve, der symboliserer ro og intelligens. Når du bærer smykker med akvamarin sten vil du modtage og mærke en ro og et fornyet håb. Smykkestenen er særligt med til at nedtone negative, destruktive tanker. I stedet giver den livsglæde og selvsikkerhed, samt bidrager med mere latter i dit liv og dine omgivelser.

Disse egenskaber vil du finde i stenene, der pryder vores eventyrlige og kraftfulde Veneta halskæde i guld og vores fortryllende og feminine Veneta halskæde i sølv. Stenen findes også i den eventyrlige Ocean halskæde. 

1. Ocean halskæde med blå aquamarine sten, 2. Veneta halskæde guld med blå aquamarine sten

Jaspis smykkesten  

Jaspis smykkestenene er en del af stenene i kvartsfamilien, og er en smykkesten med power og vilje. Den er særligt kendt for sin lindrende, helende og smertestillende effekt. Ud fra disse energier vil du kunne nyde godt af evnerne til at styrke og hjælpe dig med eventuelle fysiske og psykiske udfordringer.

Du finder Jaspis smykkesten i vores Elenora halskæde, som er en unik sammensætning af vidunderlige farvede smykkesten i forskellige former og nuancer.  

Elenora halskæde med lilla jaspis sten.

SALE.

NO RESTOCK.

LAST LEMONS.