Om A Lemon Story

Et univers fyldt med farver og kvalitet

Vi er vild med farverige, detaljerige og feminine designs, der kan stackes. Derfor er alle vores smykker håndplukkede og designet på baggrund af dette. Smykkerne bryder med det minimalistiske skandinaviske design og byder i stedet på et univers fyldt med legende udtryk og kraftfulde farver til kvinden, der hellere vil bære et smykke for meget end for lidt. 

De mange sirlige detaljer og natursten gør hver enkelt smykke til en helt særlig skønhed, som med garanti tilføjer lidt ekstra magi til dit look. Ved at stacke smykkerne kan du let lege med udtrykket og style det med et væld af farver. Og det er dét, vi elsker ved Lemon smykkerne. 

A Lemon Story smykker er håndlavede af professionelle og dygtige håndværkere. De mange natursten er håndplukkede for at sikre kvalitet og varierer derfor i nuance og konturer. Det gør hver smykkesten unik i sit udtryk og hvert smykke til et unika. 

Sølvsmykker med hvid rhodium-belægning er mere resistente overfor ridser og oxidering. Belægningen giver sølvsmykkerne et smukt blankt ydre, der har en lang levetid.

Guldsmykkerne er belagt med 18 karat guld. Man måler tykkelsen på guldbelægningen i micron. Vores smykker har en belægning på 2 micron. Det er en ekstra tyk belægning, der sikrer, at guld smykkerne lever længe.

Vi anbefaler altid at følge vores råd om hvordan du bedst plejer og beskytter dine smykker uanset belægningen. På den måde forlænger du dine smykkers levetid og kan have dem mange år ud i fremtiden. 

Dine smykker sendes i æsker, der er FSC certificerede. Det betyder, at de er fremstillet i materialer fra en FSC skov, hvor der ikke fældes flere træer end skoven kan nå at reproducere. Dermed beskyttes dyre- og plantelivet også i de pågældende skove.

Vi håber, du vil udforske vores smykkeunivers med kvalitetssmykker og bliver inspireret til at lege med dit udtryk igennem farverige smykker. 

Lemon love. 

SALE.

NO RESTOCK.

LAST LEMONS.