Om A Lemon Story

Et univers fyldt med farver og kvalitet

Jeg er vild med farverige, detaljerige og feminine designs, der kan stackes. Derfor er alle smykkerne designet med det i tankerne. Smykkerne bryder med det minimalistiske skandinaviske design og byder i stedet på et univers fyldt med legende udtryk og kraftfulde farver til kvinden, der hellere vil bære et smykke for meget end for lidt. 

De mange sirlige detaljer og natursten gør hver enkelt smykke til en helt særlig skønhed, som med garanti tilføjer lidt ekstra magi til dit look. Ved at stacke smykkerne kan du let lege med udtrykket og style det med et væld af farver.

A Lemon Story smykker er håndlavede af professionelle og dygtige håndværkere. De mange natursten er håndplukkede for at sikre kvalitet og varierer derfor i nuance og konturer. Det gør hver smykkesten unik i sit udtryk og hvert smykke til et unika. 

Vi går ikke på kompromis med kvalitet. Derfor er alle vores smykker fremstillet i 925 Sterling sølv belagt med hvid rhodium eller 14-18 karat guld. 

Sølvsmykker med hvid rhodium-belægning er mere resistente overfor ridser og oxidering. Belægningen giver sølvsmykkerne et smukt blankt ydre, der har en lang levetid.

Guldsmykkerne er belagt med 14-18 karat guld. Man måler tykkelsen på guldbelægningen i micron. Vores smykker har en belægning på 2-3 micron. Det er en ekstra tyk belægning, der sikrer, at guld smykkerne lever længe.

Vi anbefaler altid at følge vores råd om hvordan du bedst plejer og beskytter dine smykker uanset belægningen. På den måde forlænger du dine smykkers levetid og kan have dem mange år ud i fremtiden. 

Lad dig inspirere af vores mange nyheder og forkæl dig selv med et nyt smykke.

Vores smykker er håndlavede i 925 Sterling sølv belagt med hvid rhodium eller guld. Naturstenene er håndplukkede for at sikre kvaliteten. Derfor er hver enkelt smykkesten unik i nuance og konturer.