A Lemon Story & FSC certificerede æsker

Anvendelse af FSC smykkeæsker 

Hos A Lemon Story er det en yderst vigtig komponent for hele brandet, at vi kan stå inde for kvaliteten og bæredygtigheden af vores smykker. Dette gælder både design, fremstilling og holdbarhed af smykkerne. Derfor bliver vores smykker udelukkende fremstillet i recycled 925 Sterling sølv belagt med hvid rhodium eller 18 karat guld. Smykkerne fragtes og sendes i smykkeæsker, som ligeledes er medvirkende til at sikre smykkerne den længst mulige levetid ved at opbevare smykkerne heri, når de ikke bæres af dig. 

For at opretholde vores vision og ansvar om en bæredygtig produktion af smykker, er vores smykkeæsker naturligvis FSC certificerede. 

Hvad betyder det?

FSC mærket signalerer ansvarlig skovbrug. FSC står for Forest Stewardship Council, hvilket er en global organisation, der arbejder non-profit for at medvirke til, at skove verden over bliver anvendt på ansvarlig vis. Det vil sige, at grundprincipper i forhold til sociale, økonomiske og miljømæssige forhold skal overholdes. Dette er gældende både i forhold til selve skoven, men også for de mennesker der arbejder i eller omkring de pågældende skove. 

Det vil sige, at du du kan være sikker på, at alle vores smykkeæsker kommer fra skove, der er bæredygtigt drevet samt anvendt i produktion. 

A Lemon Storys vision 

Ved at anvende FSC certificerede æsker bidrager A Lemon Story til at sikre naturen, fremtidige generationer, og samtidig er det et udtryk for en helt generelt vision om miljøvenlige produkter. Derudover har vores æsker et simpelt, men feminint og genkendeligt design, der pryder i de fleste hjem, hvilket gør dem helt ideelle til opbevaring af dine Lemon smykker.

SALE.

NO RESTOCK.

LAST LEMONS.